SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kis mértékben eshetett vissza az októberi GDP adat hazán - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kis mértékben eshetett vissza az októberi GDP adat hazánkban
A jövő héten fogják publikálni az előzetes, harmadik negyedéves GDP számokat. Volt egy kis lassulás a számokban, de a mezőgazdaság nagyon jó teljesítménye ezt a visszaesést ellensúlyozza, ezért a a teljes GDP tekintetében nem számíthatunk jelentős csökkenésre.
Megjelent: 2016. 11. 11. péntek 15:21

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpmakrogazdasággdp adatoktóber

A piaci szolgáltatások éves dinamikája továbbra is magas lehetett, ugyanakkor az ipar növekedési hozzájárulása az éves GDP-változáshoz lényegesen csökkent, miközben az építőiparé csak kismértékben javult (és továbbra is számottevően negatív lehetett). Mindezek következtében a mezőgazdaság nélküli versenyszféra éves bővülési üteme 2% alá mérséklődhetett az egy negyedévvel korábbi 2,6%-ról.

 

A rendelkezésre álló terméseredmények és terméseredmény-becslések alapján a mezőgazdaság növekedési hozzájárulása nagyot emelkedhetett, ezért a teljes GDP tekintetében csak kis lassulásra számíthatunk a második negyedéves 2,6%-ról.

 

Fontos lesz, hogy a második negyedévben látott, a szezonálisan igazított és a nyers éves index közötti elnyílás mennyire záródik – ha egyáltalán nem, akkor előrejelzésünknél magasabb lehet az éves GDP-dinamika.

Csak kis lassulásra számíthatunk a második negyedéves 2,6%-ról a GDP számaiban
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS