SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Továbbra is lehet mozgástere a kormánynak a költségvet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Továbbra is lehet mozgástere a kormánynak a költségvetési lazításra
A hét legfontosabb hazai eseménye az adótörvények elfogadása és az új minimálbérekkel kapcsolatos megállapodás. Ezen események fényében vizsgáltuk meg Pellényi Gáborral, az OTP elemzési szakértőjével a bank költségvetési előrejelzését.
Megjelent: 2016. 11. 25. péntek 16:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pellényi gáborotpadórendszerminimálbérköltségvetés

A héten új megállapodás volt a minimálbérekkel kapcsolatban és elfogadták az adótörvényeket. A minimálbért 15%-al és a garantált bérminimumot pedig 20%-al fogják növelni. Evvel párhuzamosan a kormány vállalta, hogy 5% alá csökkennek a jövő évben a munkaadói járulékok. Emellett döntés született, hogy a társasági adó egykulcsossá válik, 9%-ra csökken. Ezen információk tekintetében az OTP Bank Elemzési Központja frissítette a költségvetési előrejelzését.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS