SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Mérlegen a méltányosság: lineáris vagy progresszív ad - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Mérlegen a méltányosság: lineáris vagy progresszív adózás?
Magyarországon 2011 óta lineárisan adózunk, az azt megelőző 23 évben sávosan progresszív adózás volt érvényben. Hogy melyik jobb, örök vita a szakemberek körében. Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, adószakértő véleménye szerint értékválasztás kérdése, hogy melyik rendszert alkalmazzuk.
Megjelent: 2016. 12. 05. hétfő 11:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
dr vámosi-nagy szabolcsernst and youngadózásadórendszerprogresszívlineáris

Különböző érveket lehet felsorolni a lineáris és a progresszív adózás mellett és ellen is. Dr. Vámosi-Nagy Szabolcs, adószakértő véleménye szerint pusztán értékválasztás kérdése, hogy melyiket alkalmazza egy ország. Ez a szemléletbeli különbség jól látható a térképen is: Magyarországtól nyugatra levő országokban, kivéve Izlandot, mindenhol progresszív adózás van érvényben, míg a volt vasfüggönytől keletre fekvő területeken lineárisan adóznak az állampolgárok. 

Az APEH korábbi alelnöke úgy látja, hogy a lineáris adózástól nem lett jobb az adórendszer, érdemi közgazdasági hatást nem lehet kimutatni a változtatás kapcsán, ellenben az alacsony jövedelműek egyértelműen rosszul jártak a változtatással.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS