SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Már nem csak a nyugat a célpont, sok magyar jár ki Szlov - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Már nem csak a nyugat a célpont, sok magyar jár ki Szlovákiába is dolgozni
Nemrég megszületett a bérmegállapodás, ami a kormány szerint 500-700 milliárd forinttal támogathatja meg a gazdaságot. Kiderült, hogy a béremelés egyik oka, hogy a Szlovákiába elvándorló munkavállalókat itthon tartsák.
Megjelent: 2016. 12. 06. kedd 14:44

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Baka F. Zoltánfigyelőbérekminimálbéremelésmunkaerőpiac

A legfontosabb döntésen túl vagyunk: jövőre a minimálbér 15, a garantált bérminimum 25 százalékkal emelkedik. A vállalkozások elkezdhetnek lázasan számolni, hogy mennyibe kerül nekik a januártól hatályos intézkedés. A költségek kigazdálkodásához kapnak ugyan segítséget – a kormánnyal és a munkavállalói oldallal kötött, több évre szóló bérmegállapodás adó- és járulékcsökkentést is tartalmaz –, de az előzetes számítások szerint a vállalkozások egy jelentős körének még ezzel együtt is többe kerül jövőre a dolgozóik foglalkoztatása, mint amennyit az idén fizettek.

 

Részlet a Figyelő 48. számából.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS