SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A garantált bérminimum megemelése súlyos terhet ró a v - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A garantált bérminimum megemelése súlyos terhet ró a vállalatokra
A jövőévi minimálbér és a garantált bérminimum emelés nagy mozgásokat indíthat be a piacon. A vállalatok számára ez jelentős költségemelkedést jelent majd, ez akár a szürkegazdaságot erősítheti. - mondta el Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója.
Megjelent: 2016. 12. 22. csütörtök 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
palócz évakopint-tárkibéremelésminimálbérbérminimumfizetés

Jövőre a minimálbéreket 15 százalékkal, a garantált bérminimumot 25 százalékkal emelik. Ez az emelés - véli Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója - akkor is bekövetkezett volna, hogyha nincs az államnak ez a nagyon drasztikus és kötelezőérvényű intézkedése, hiszen a piac már magától is a növekedés irányába mutatott, miközben a munkaerőért harc folyik.

A problémát az jelenti, hogy a garantált bérminimum egy főre majdnem 40 000 forint plusz költséget jelent majd a vállalatok számára, amelyet nem biztos, hogy ki fognak tudni termelni. Ez a szürkegazdaságot erősítheti. 

A béremelés pozitív hatása, hogy várhatóan a fogyasztás erősödik jelenti majd, amire nagy szüksége van hazánknak. 2007 és 2013 között folyamatosan csökkent a fogyasztás idehaza, ami egyedülálló Európában.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS