SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tovább csökkenhet a kihasználatlanság az irodapiacon a k - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tovább csökkenhet a kihasználatlanság az irodapiacon a következő években
Most láttak napvilágot a 2016-os negyedik negyedévi irodapiaci adatok, amelyekből kiderül, hogy történelmi mélypontra esett a kihasználatlanság a szegmensben. A jövőre nézve, tovább folytatódhat ez a tendencia és a kihasználatlansági ráták tovább fognak esni.
Megjelent: 2017. 01. 20. péntek 16:17

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tardos Gergelyotpingatlanpiacválaságirodapiac

Megjelent a negyedik negyedévről szóló iroda és ipari ingatlanpiaci adatok, amelyeből az derül ki, hogy az elmúlt években felépült folyamatos és erős keresletnek köszönhetően történelmi mélypontra csökkent a kihasználatlanság. A válság mélypontján ez a kihasználatlanság 25% volt, mostanra pedig 10% körüli szintre csökkent. A következő évekre előre tekintve az a valószínű forgatókönyv, hogy a kínálat el fog maradni a kereslettől és a kihasználatlansági ráták tovább csökkennek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS