SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
2017-ben drágább lesz az élet: visszatér az infláció - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

2017-ben drágább lesz az élet: visszatér az infláció
2017-ben visszatér hazánkba a korábban hosszú évekre eltűnő infláció: az év második felében már teljesülhet a 3%-os inflációs cél. Ez a változás a jegybanki politika irányát is módosítani fogja, mondta el Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője.
Megjelent: 2017. 01. 24. kedd 11:55

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisen bankinflációmagyar gazdaságpénzromlás

Az elmúlt három évben nulla százalék körül mozgott a pénzromlás éves üteme Magyarországon. Ennek hátterében az energiaárak, illetve az üzemanyagárak jelentős mérséklődése állt. Bár a háttérben megbújt 1-1,5% körüli infláció, de ezeket elfedte az energiaárak mérséklődése. 2016 őszén az üzemanyagárak elkezdtek emelkedni, így a korábbi tendencia megváltozni látszik, és 2017 második felére már teljesülhet a 3%-os inflációs cél. Ezzel az is jár, hogy idén januárban már 20%-kal többet kell fizetni a benzinkutaknál, mint egy évvel ezelőtt.

A változás a jegybanki  politika irányát is módosítani fogja: itthon is véget ér a monetáris lazítás, belátható időn belül pedig elkezdődhet a szigorítás időszaka, egyelőre kamatemelés nélkül. A Raiffeisen Bank szakértői szerint a forint árfolyam az euróval szemben a már megszokott 310 körüli szinten marad.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS