SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A hosszúlejáratú állampapír ebben a környezetben jó b - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A hosszúlejáratú állampapír ebben a környezetben jó befektetés lehet
A tegnap publikált igen magas (2,3%) inflációs adat kicsit meglepte az elemzőket, a maginfláció viszont csökkent. A jelenlegi makrokörnyezet támogató lehet a hosszú magyar államkötvény befektetőinek. Ám lehetnek kockázatok az eszköz körül, mégis jó lehetőség ígérkezhet benne.
Megjelent: 2017. 02. 15. szerda 13:37

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhbinflációkötvénypiachozamok

A kedden publikált januári inflációs adatok - a várakozásoknál árnyalatnyival magasabbra sikerültek. Ez az érték 2,3% lett, ami egy 2013 óta nem látott magas szám. A kötvénypiac jelenleg úgy tűnik, hogy többnyire már beárazta az inflációs várakozásokat, a hozamgörbe hosszabb vége az elmúlt időszakban felfelé mozdult el.

 

Az MNB részéről is hallottunk nyilatkozatot, hogy meredek a hozamgörbe, bár egyelőre további intézkedések még nincsenek. Jelen környezetben érdemes lehet a hosszabb lejáratú államkötvényekbe és jelzáloglevelekbe fektetni, hiszen magas a carry és az úgynevezett roll-down (az idő múlásával változatlan szintű hozamgörbén is egyre alacsonyabb hozamú lesz az adott papír)
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS