SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A forint erősödése tompíthatja majd a későbbi infláci - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A forint erősödése tompíthatja majd a későbbi inflációs nyomást
Szokatlanul magasra ugrott fel az infláció idén januárban. Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője szerint a jelenlegi olajárak alapján egész évben olyan 3,4% körüli szintre állhat be az érték, amit a forint enyhe emelkedése alacsonyan tarthat.
Megjelent: 2017. 02. 24. péntek 12:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Suppan Gergelytakarékbankinflációmagyar gazdaságmakroárak

Már tavaly április-május környékén felfele indultak az üzemanyagárak, ami miatt a bázis magasabb lesz. Amennyiben tartósan ezen a szinten maradnak az olajárak, akkor a tavaly októberben bevezetett jövedéki-adó emelés eltűnik majd az üzemanyagárakból, így némileg kisebb lesz az árnövekedés mértéke. A Takarékbank vezető elemzője szerint ez a folyamat elég lökést adhat, hogy az infláció visszarendeződjön 2,3-2,4%-os szintre és év közben is itt hullámozzon.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS