SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A 2017-es év kedvezhet a beruházások dinamikájának - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A 2017-es év kedvezhet a beruházások dinamikájának
Kedden jelenik meg a 2016 q4-es beruházási statisztika, ahol valószínűleg egy jelentősen negatív számot láthatunk majd. A 2017-es év egészére nézve viszont éles váltás jöhet és ismét fellendülhet ez a szektor. Már most több fontos projekt van kilátásban, ami idén megvalósul.
Megjelent: 2017. 02. 24. péntek 16:29

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpberuházásokmagyar gazdaságmagánszektor

2016-ban jelentősen, közel 10%-kal eshettek vissza a hazai beruházások éves összevetésben, a negyedik negyedévben várhatóan ismét negatív év/év indexet látunk majd. 2017-ben azonban hasonló mértékű bővülésre számíthatunk. Ennek fő okai: ismét nagy volumenben érkeznek majd EU-s források, a kormányzat tavaly decemberben közel 100 milliárd forintot költött el, aminek gyümölcse 2017-ben jelentkezik majd, és ami talán fontosabb, hogy a magánberuházások esetében is kedvező folyamatokat láthatunk (már 2016-ban is így volt, ld. ábra). A lakóépületekre kiadott építési engedélyek száma megugrott tavaly év elején, a negyedik negyedévben pedig 2008. előtti szintre emelkedett. Az ipari és iroda ingatlanok esetében évtizedes mélyponton van a szabad kapacitás, ami újabb fejlesztések irányába hat. Vállalati felmérések alapján rég nem látott magasságba szökött a beruházást tervező cégek aránya. A fentiekkel összefüggésben élénkül a hitelfelvétel. Valamint a Samsung és a Mercedes-Benz már korábban bejelentett egy-egy nagyberuházást 2017-re.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS