SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A CETA megnyitja a kanadai közbeszerzési piacot a magyar c - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A CETA megnyitja a kanadai közbeszerzési piacot a magyar cégeknek
A CETA szabadkereskedelmi megállapodás, amely az EU és Kanada között köttetett, leginkább a kis- és középvállalkozásoknak a legkedvezőbb. Ez az egyezmény abból a szempontból számít modernnek, mert megnyitja a közbeszerzési piacot is az EU (Magyarország) felé.
Megjelent: 2017. 03. 24. péntek 10:08

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
zúgó liliánaeurópai bizottságcetamegállapodásexportkkvközbeszerzés

Jelenleg 400 magyar cég exportál Kanadába, amelynek a nagyrésze (80%) kis- és középvállalkozás. A legfőbb termékek amelyek a tengerentúlra érkeznek például, a Budapestről származó méz, a gyáli fagyasztott hús, vecsésről szállított tészta és teleszkóp alkatrészek. Ami miatt rendkívűl modernnak számít ez az egyezmény, hogy megnyitja a közbeszerzési piacot az Európai Unió országainak, ami egy hatalmas lehetőségnek számít a hazai KKV-knak is.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS