SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A bruttó átlagkeresetek az egy évvel korábbihoz képest - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A bruttó átlagkeresetek az egy évvel korábbihoz képest 10%-kal emelkedtek
A bruttó keresetek 10%-kal növekedtek, a nettó reálkeresetek 7,5%-kal bővültek az elmúlt egy évben, jelentette be Varga Mihály, a nemzetgazdasági miniszter a ma reggel kiadott KSH adatokra hivatkozva. A jelentés továbbá arról is beszámol, hogy a foglalkoztatás is tovább bővült.
Megjelent: 2017. 03. 20. hétfő 13:56

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
varga mihálynemzetgazdasági minisztériumbérekkeresetekfoglalkoztatás

Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter pozitív eredményekről számolhatott be a hétfő reggeli sajtótájékoztatón. A KSH adatai szereint a tavalyi évhez képest 10%-kal növekedtek a bruttó keresetek, így az év első hónapjában 274 ezer forint volt az átlag, míg a nettó bér 182 ezer forintra emelkedtek, amely 7,5%-os emelkedést jelent a nettó reálkereset esetében.

A tavaly megkötött adócsökkentés és bérmegállapodás, amely jelentős mártékben növelte a minimálbér és a garantált bérminimum összegét, januárban már jelentős hatással volt a keresetek összegére, véli a miniszter.

Emellett a foglalkoztatottak létszáma mind a versenyszférában, mind pedig az állami szektorban is nőtt a KSH beszámolója szerint.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS