SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Erős GDP növekedés jellemezheti az idei évet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Erős GDP növekedés jellemezheti az idei évet
A jövő héten fontos konjunktúra adatok látnak majd napvilágot. Ezeken a számokon keresztül betekintést nyerhetünk a hazai gazdaság gyorsulásába. Dunai Gábor, az OTP elemzője úgy véli, hogy erőteljesebb (4%) GDP növekedés jöhet az idei évben.
Megjelent: 2017. 03. 31. péntek 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpadatokgpdkisker adatipari termelés

Több fontos hazai vonatkozású konjunktúra-mutató is megjelenik a héten. A kiskereskedelmi forgalom esetében a fő kérdés, hogy a februári adatban tetten érhető-e a januári statisztika alapján 10%-os év/év bérnövekedés. A szektor forgalmának bővülése változatlan áron mérve kissé lassult tavaly, de továbbra is 5% közelében mozog éves összevetésben, 2017-ben pedig a javuló gazdasági kilátásoknak és a feszes munkaerőpiacnak köszönhetően ismét gyorsulhat kissé.

 

Szerdán az ipari termelés előzetes értéke, majd pénteken az előzetes külkereskedelmi mérleg adatai látnak napvilágot, szintén februárra vonatkozóan. Az utóbbi kb. másfél évben mindkét esetben némi lendületvesztést láthattunk, a 2017 eleji kedvező eurózóna adatok ugyanakkor segíthetnek a felfelé indulásban. Szintén biztató, hogy a feldolgozóipari beszerzési menedzser index legutóbbi értéke (hétfőn reggel jelenik meg a friss, márciusra vonatkozó) a 2000-es évek legeleje óta nem látott magasságban volt.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS