SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A választások közeledtével további költségvetési laz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A választások közeledtével további költségvetési lazítások jöhetnek
A tavalyi költségvetési hiányszámok mögé nézve azt a következtetést vonhatjuk le, hogy főleg egyedi tételek alakították ezeket a számokat. A költségvetés alapfolyamatai kedvezőnek látszanak, tehát idén is kialakulhat egy közel kiegyensúlyozott érték.
Megjelent: 2017. 04. 07. péntek 16:22

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pellényi gáborotpközponti költségvetésgazdaságkormány

A múlt héten publikált KSH számokból kiderült, hogy tavaly a költségvetés hiánya a GDP 1,7%-ra rúgott. Ezeket főként egyedi tételekkel lehet magyarázni, melyek inkább a negyedik negyedévben okozták a kiesést. Ha a decemberi kiadások nem történtek volna meg, akkor a központi költségvetés nagyjából kiegyensúlyozott lett volna. Az NGM is publikált a héten számokat, melyek 200 milliárd forintos kiesésről számolnak be. Itt is egyedi tételek, egyrészt az ÁFA térítések felgyorsítása, másrészt pedig az uniós előleg transzferek kifizetéseinek növekedése okozták a deficitet. A havi adatok arra engednek következtetni, hogy a kölségvetés alapfolyamatai kedvezőek és idén egy közel kiegyensúlyozott pozíció érhető el a költségvetésben. A közelgő 2018-as választások miatt a kormányzat előbb-utóbb felismeri a mozgástér nagyságát és további, költségvetést lazító, élénkítő lépést hozhat. 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS