SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Népmesei fordulat: 3% körül alakulhatnak a főbb hazai ga - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Népmesei fordulat: 3% körül alakulhatnak a főbb hazai gazdasági mutatók
A Raiffeisen elemzői, mind az infláció, mind a gazdasági növekedés, mind pedig az egyensúlyi mutatók szempontjából 3%-os értéket valószínűsítenek. Török Zoltán elemző szerint ez a szám egy nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott makropályát vetít előre.
Megjelent: 2017. 05. 08. hétfő 09:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisenmagyar gazdaságinflációgdpfolyófizetési mérleg

A gazdasági növekedés szempontjából az elkövetkezendő néhány évben 3%-os növekedéssel számolhatunk. Ez a bővülés nagyon hasonló szerkezetű lesz mint a tavalyi évben, azzal a kivétellel, hogy míg 2015-ben visszaestek a kötségvetési beruházások, idén növekedni fognak. Ez a változás főleg a jövőbeli EU-s támogatások gyors beáramlásának lesz köszönhető és ez jót tesz majd az építőiparnak is. Az inflációnál szintén hasonló, 3%-os értékkel számolhatunk már az idei év második felében, jövőre pedig kicsit több, mint 3%-ra számíthatunk. Az egyensúlyi mutatók közül az államháztartási hiány és a folyófizetési mérleg is közel kerül ehhez a mesebeli számhoz. A forint esetében nagyon enyhe gyengülésre lehet számítani az idei évben, a 310-315 közötti sávban mozoghat majd az euróval szemben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS