SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jövő héten jönnek az első negyedéves GDP adatok: jele - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jövő héten jönnek az első negyedéves GDP adatok: jelentős gyorsulás várható
A magyar növekedés áttért egy érettebb konjunkturális fázisba, ahol alapvetően a beruházások és a lakossági fogyasztás húzza azt, nem pedig a nettó export, ahogy az korábban jellemző volt, már nem a nettó export húzza mondta el Eppich Győző, az OTP Elemzési Központ elemzője.
Megjelent: 2017. 05. 12. péntek 16:26

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
eppich győzőotpkshmagyar gdpberuházás

A KSH a jövő héten teszi közzé a 2017 első negyedéves magyar GDP adatokat. Az elemzők itt jelentős gyorsulást várnak, a tavalyi negyedéves 1,6%-os növekedési adatot követően. A várakozások szerint az első negyedévben 3,5% körülire gyorsulhatott a magyar gazdaság bővülési üteme.

E mögött elsősorban az építőipar felpörgése állt. Ennek egyrésze az uniós projektek felfutása, illetve a magánszektorban elsődlegesen az ingatlapiacon megvalósuló beruházások húzhattak.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS