SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jelentősen megnőhet a beruházási kedv hazánkban - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jelentősen megnőhet a beruházási kedv hazánkban
Tavaly igen gyengén teljesített a beruházási szektor hazánkban, az EU-s források megállása miatt. Jövő héten jelenik meg az első negyedéves statisztika ezzel kapcsolatban, Dunai Gábor, az OTP Bank elemzője az idei évre 20%-os felfutást valószínűsít.
Megjelent: 2017. 05. 26. péntek 16:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpberuházásgdpemelkedés

Az OTP Bank elemzési központjának idei évre vonatkozó, 3,9%-os GDP-bővülési előrejelzésének fontos eleme, hogy a 2016-os összeomlást (-15,5%) követően idén közel 20%-kal bővül majd éves összevetésben a beruházási teljesítmény. Már az első negyedévben is magas pozitív index jöhet, részben a 2016. első negyedévében látott meredek zuhanás miatt.

 

A hosszú távú kilátások szempontjából kedvező, hogy míg 2016-ban szinte teljes egészében az EU-források lehívásának megállása okozta a beruházások visszaesését, idén a fellendülésnek több lába is lesz. A tavalyi harmadik negyedévtől újraindult, idén pedig gyorsul az EU-s források lehívása. A költségvetésben meglévő mozgástér miatt tavaly év végén közel 1000 milliárd forintnyi forrás áramlott a magánszektorba. 2016-ban rég nem látott összegű működő tőke érkezett az országba, amely beruházásokat is finanszíroz. Végül, és talán legelsősorban, hosszú évek után általánosan meglódulhatnak a magánberuházások: mind a lakossági, mind a nem-lakó ingatlanok piacán olyan folyamatokat látunk (építési engedélyek száma, üresedési ráták, hitel-folyósítás), amelyek érdemi aktivitást jeleznek. Továbbá az egyes területeken egyre égetőbb munkaerőhiány is a beruházások felé tereli a magasabb keresletet kiszolgálni igyekvő cégeket.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS