SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Megérkeztek a 2017. évi országspecifikus gazdaságpolitik - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Megérkeztek a 2017. évi országspecifikus gazdaságpolitikai ajánlások
Az EU gazdasága a jelek szerint stabil lábakon áll: 2016-ban az EU és az euróövezet növekedési rátája 2% körül volt, az államháztartások helyzete javulóban van. Az Európai Bizottság előterjesztette országspecifikus ajánlásait, a gazdaság jobb teljesítménye érdekében.
Megjelent: 2017. 06. 07. szerda 08:47

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
zúgó liliánaeurópai bizottságmagyar gazdaságköltségvetéseu

Magyarország is megkapta a hazánknak szánt specifikus ajánlásokat az Európai Bizottságtól. Az ajánlás első része a költségvetési kiigazításról szól. Ez nem megszorítást takar, hiszen ennek a kiigazításnak egyszerre kell szolgálnia az államháztartás fenntarthatóságát - tehát, hogy folyamatosan csökkenjen az államadósság - és egyszerre kell szolgálnia, hogy a gazdasági fellendülés megerősödését is.

Az ajánlás második része az üzleti környezetre voatkozik. Ezen belül kiemelt figyelmet kapott az Eurpában legmagasabbak között számontartott adóék, amely különösképpen az alacsony jövedelműek és a gyermektelen munkavállalók esetében jelent komoly hátrányt.

Az üzleti környezet fontos építőkövei a közbeszerzések, hiszen a gazdaság egyik jelentős részét ezek adják. A korrupciómentes, kiszámítható gazdasági környezet alap feltétele lenne egy jól prosperáló gazdaságnak.

Az ajánlás harmadik része az emberi erőforrásokba való befektetésről szól. Ez az a típusú befektetés, ami igazán osszú távon meghatározza egy ország versenyképességét. Ebbe a kategóriába esik bele az oktatás és az egészségügy. Előbbit tekintve hazánk messze elmarad az OECD országok átlagától, a legutóbbi PISA felmérésen rosszabb teljesítményt mutatott a magyar oktatás, mint valaha.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS