SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A munkaerőpiacra visszatérők viszonylag rövid idő alatt - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A munkaerőpiacra visszatérők viszonylag rövid idő alatt találnak állást maguknak
A KSH közleményéből kiderül, hogy az idén március-májusban foglalkoztatottak szám 79 ezer fővel volt magasabb az előző év azonos időszakának szintjénél. A munkanélküliségi ráta 4,4%-os volt az időszakban, ami alacsonyabb az Erste Bank elemzői által várt 4,5%-nál.
Megjelent: 2017. 06. 30. péntek 11:13

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
munkanélküliségmunkaerőpiacaktivitásirátaErste BankKSH

A megelőző havi kisebb emelkedés után ismét csökkenő munkanélküliségi rátát láthattunk az időszakban. A munkanélküliségi ráta csökkenése az aktivitási ráta enyhe további emelkedése mellett következett be. Ez alapján arra következtethetünk, hogy a munkaerőpiacra visszatérők viszonylag rövid időn belül találnak állást maguknak. Az adatok alapján a hazai munkaerőpiac kifejezetten feszesnek mondható. Az elkövetkező hónapokban tovább csökkenhet a munkanélküliségi ráta, melyet a szezonális hatások is erősítenek, hiszen a nyári-őszi hónapokban idénymunka-lehetőségek száma is felfut. Éves átlagban 4,2%-os rátát jeleznek az Erste Bank elemzői.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS