SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hiába a történelmi béremelés, a románok már két év - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hiába a történelmi béremelés, a románok már két év múlva lehagyhatnak minket
Történelminek mondható minimálbér emelést hajtott végre a kormány, ám uniós viszonylatban ez még mindig nagyon kevésnek számít. Míg 2013 második félévétől kezdődően mostanáig a magyar minimálbér összesen 23%-ot emelkedett, a román fizetés 102 %-ot ugrott.
Megjelent: 2017. 07. 31. hétfő 09:08

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
székely saroltamforminimálbérmagyarországromániabérfizetéskereset

Magyar viszonylatban történelmi minimálbér emelést jelentett be a kormány 2016 év végén: idén 15%-kal, jövőre 8%-kal emelkedik a minimálbér hazánkban. Ezzel az emeléssel 412,6 euró az itthoni kötelezően adandó legalacsonyabb fizetés, ez az Európai Unióban az ötödik legalacsonyabb szám, mondta el Székely Sarolta, az Mfor.hu szerkesztője.

A változás mértéke ugyan Magyarországon volt a második legnagyobb az Unióban, de az első helyezett Románia komoly emelésbe kezdett. 2013 második felétől kezdve 102%-ot emelkedtek a bérek. Ha folytatódik az elmúlt egy évben mutatott béremelés, jövőre csak 12 euróval keresnének kevesebbet Romániában a minimálbérre bejelntett munkavállalók. 2019-re pedig le is előzhetik hazánkat egy kisebb emeléssel. Ez a munkaerőpiacra is kihatással lenne.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS