SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A magyar GDP növekedés az elemzők várakozásait és a r - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A magyar GDP növekedés az elemzők várakozásait és a régiót is alulmúlta
Szerda délelőtt publikálták a Közép-Európa gazdaságainak a második negyedéves GDP növekedési számait. A közelmúltban ez a szektor igen jól teljesített és az elemzők nem számítottak rá, hogy ez a trend megtörik. Az elemzői számot kissé alulmúlta hazánk.
Megjelent: 2017. 08. 17. csütörtök 11:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisen bankgdpközép-európaszámokmagyarország

A Közép-európai régió jó teljesítményt nyújtott az elmúlt időszakban és ez a trend a mostani számok alapján sem tört meg. A magyar számok (3,2%) ugyan kissé alulmúlták mind az elemzői konszenzust, mind pedig a régiós számokat. Hazánkhoz hasonlóan szintén alulteljesített a szlovák (3,3%) gazdaság is, szépen muzsikáltak a csehek (4,5), a legnagyobb felülteljesítést pedig a románok hozták (5,9%).
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS