SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha nem változik a forint iránya, ősszel változtathat az - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha nem változik a forint iránya, ősszel változtathat az MNB a politikáján
A jelenlegi forint árfolyam az MNB számára nem komfortos, ám a keddi kamatdöntő ülés alkalmával nem valószínű, tesznek ez ellen. Azonban, ha a deviza nem kerül ki ebből a kereskedési sávból továbbra sem, akkor komolyabb lépésekre szánhatják el magukat ősszel a jegybankárok.
Megjelent: 2017. 08. 18. péntek 16:24

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotpforintmnbmonetáris politika

Augusztusban két ízben is a két és fél éves mélypontot jelentő 303 közelébe csökkent az EUR/HUF árfolyam. Korábbi tapasztalatok alapján az MNB számára ez a tartomány már nem komfortos, ezért ha a kereskedés iránya nem fordul meg, előbb-utóbb következhet valamiféle forint-gyengítő lépés.

 

Ugyanakkor kedden még nem számíthatunk erre. Az alapkamat a korábbi jelzésekkel összhangban minden bizonnyal 0,9% marad, és a bankközi likviditást finomhangoló eszközökben (három hónapos betét leépítési üteme, deviza-swapok keretösszege és futamideje, egynapos betéti kamat) sem számíthatunk érdemi változásra.

 

Az infláció oldaláról továbbra sincs nyomás a monetáris kondíciók szigorítása irányába, így ha a forint esetleg tovább erősödik, az ősz folyamán léphet az MNB. A deviza-swapok futamidejének növelésében talán már nincs nagy mozgástér, a keretösszeget azonban lehet bővíteni. A háromhónapos betét elhelyezésének korlátozását is szigoríthatja a jegybank, akár gyorsan nullára csökkentheti az elhelyezhető betétek felső korlátját. Az effektív bankközi kamatszint csökkentése előmozdítható az egynapos betéti kamat esetleges mérséklésével. Továbbá eddig nem látott lépések is következhetnek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS