SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az Eximbank-saga folytatódik. Megugrik az államadósság? - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az Eximbank-saga folytatódik. Megugrik az államadósság?
A 2014 óta zajló vitát lezáró döntés alapján az Eximbankot az államháztartáson belülre kell sorolni, ez az államadósságra is hatással lehet. Azonban itt nem csak statisztikai vitáról van szó. Nagy László Nándor, pénzügyi szakújságíró foglalta össze röviden a döntés hatásait.
Megjelent: 2017. 08. 21. hétfő 09:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
nagy lászlónándorvilággazdaságeximbankmagyar gazdaságállamháztartás

A vita alapja az Eximbank által kibocsátott kötvények, amelyek finanszrozzák a pénzintézet működését, melyek mögé a Magyar Állam 100%-os készfizető kezességet vállalt. Ehhez hozzátartozik, hogy a bank olyan ügyleteket finanszíroz, melyek kormányzati szempontból fontosak. Ezen körülményeket figyelembe véve az Eurostat nem tekinti független pénzügyi intézetnek a hitelintézetet.

Az utóbbi időben a bank jelentős mértékben megnövelte a hitelállományát és a finanszírozását is. A külső források majdnem ötszörösére nőttek. Ez az adósság szintben is fontosnak látszik, ám azt még nem tudjuk, hogy az Eurostat melyik számot tekinti mérvadónak. Ha a külső forrást, az 821 milliárd forintot jelent, ha a mérlegfőösszeget, az 940 milliárd pluszt eredményezne a magyar államadósságban.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS