SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Észak-Korea ismét kilőtt egy rakétát a piacokra - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Észak-Korea ismét kilőtt egy rakétát a piacokra
Már a nyugati hangok is azt kommunikálták az utóbbi időben, hogy Észak-Korea megnyugodott kicsit és pozitívabb magatartást gyakorol. Ám kedd reggel ismét egy rakétakilövésre ébredt a piac. Lencsés Gyula portfóliómenedzserrel az esemény piaci reakcióit vizsgáltuk meg.
Megjelent: 2017. 08. 30. szerda 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisenészak-korearakétapiacusareakció

Az elmúlt időszakban kikerült mind a sajtó, mind pedig a befektetők fókuszából az észak-koreai konfliktus, ennek ellenére kedd reggel ismét egy rakétakilövésre ébredtünk. A piaci reakció Európában egy klasszikus risk-off elmozdulás volt, a biztonságos államkötvények drágultak, míg a részvénypiacok egy jelentősebb esést szenvedtek el. Érdemes lehet majd figyelni az amerikai kötvénypiacot a fejlemények tükrében.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS