SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A további jegybanki intézkedések gyengíthetik a forintot - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A további jegybanki intézkedések gyengíthetik a forintot
Felfokozott várakozás előzte meg a keddi MNB kamatdöntő ülést melyen hosszú idő után hozzányúltak az overnight betéti kamatszintekhez. A további jegybanki intézkedések gyengíthetik, ám a fundamentális környezet pedig erősítheti a forintot a jövőben.
Megjelent: 2017. 09. 20. szerda 16:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisenmnbjegybankkamatdöntésbuborkamatok

Izgatott volt a piac a keddi MNB kamatdöntő ülés előtt, ugyanis a jegybank egy korábbi kommentárja alapján, változtatást vártak a monetáris politikában. Ez be is igazolódott, az MNB 10 bázisponttal csökkentette az overnight betéti kamatok szintjét. Ennek a lépésnek a közvetlen következménye lehet, hogy a bankközi BUBOR kamatok is csökkenhetnek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS