SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Matolcsy: a magyar versenyképesség lényegesen jobb, mint - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Matolcsy: a magyar versenyképesség lényegesen jobb, mint amit mérnek
A Budapesti Értéktőzsde BÉT50 KKV-konferenciáján Matolcsy György MNB elnök mondott beszédet. Kifejtette, hogy a hazai versenyképesség az MNB - mint fogalmazott, tényekre alapuló - felmérése alapján sokkal jobb állapotban van, mint azt a globális rangsorok mutatják.
Megjelent: 2017. 09. 20. szerda 20:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
matolcsy györgyjegybankversenyképességtőzsdekkvkonferenciamnbbeszéd

Matolcsy György elmondta a BÉT50 konferencián, hogy az MNB egy új kutatása szerint a magyar versenyképesség jobb, mint amit a fő globális versenyképességi rangsorok jeleznek, amelyek szerinte sok tényt fégyelmen kívül hagynak. Az MNB kiindulópontja tehát szerint lényegesen jobb, mint amit mások jeleznek a számunkra. Sőt, nem hogy romlott volna a A jegybank elnöke szerint a versenyképesség további javítása érdekében mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a magyar tőzsde egy KKV-ra épülő, dinamikus növekedést mutató tőzsde lehessen. Emellett az állami vállalatok egy részét szükséges a tőzsdére hozni a hatékonysági mérhetőségük javítása érdekében. Matolcsy György szerint a blue chipek mellett a bankszektor főbb szereplőit is a tőzsdére érdemes hozni, ahogy a lengyel példa is mutatja.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS