SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ismét eurós devizakötvény kibocsájtást tervez a magyar - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ismét eurós devizakötvény kibocsájtást tervez a magyar állam
2011 óta először tervez eurós devizakötvény kibocsájtást a magyar állam, ami fordulatot jelent az eddigi adósság finanszírozásban. Ennek a nettó devizaadósság állomány nem fog megváltozni, ugyanis a kint lévő dollárkötvényből vissza fog vásárolni a kormány.
Megjelent: 2017. 09. 28. csütörtök 12:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisenkötvénypiackibocsájtásmagyar államákk

A héten derült ki, hogy a magyar állam ismét eurós devizakötvényeket akar kibocsájtani, amire 2011 óta nem volt példa. Ebben az évben a kormánynak az volt a célja, hogy a hazai finanszírozás arányát növelje az államadósság szerkezetben, emögött az volt az elgondolás, hogy ez nagyobb stabilitást biztosít az állampapír piacnak, illetve nagyobb mozgásteret a gazdaságpolitika irányítóinak. A nettó deviza adósság állomány ezzel az intézkedéssel nem fog változni, ugyanis az ÁKK vissza fog vásárolni a kint lévő dollárkötvény állományból.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS