SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Az autóipari kapacitások növekedése hajthatta az ipart a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Az autóipari kapacitások növekedése hajthatta az ipart augusztusban
Augusztusban közel 7%-al növekedett az ipar, ami azért volt fontos, mert a nyár első két hónapban ez az adat nagyon alacsony volt. Ez az emelkedés leginkább az autóipari kapacitások növekedésének volt köszönhető. A harmadik negyedévre jók a kilátások, folytatódhat a felívelés.
Megjelent: 2017. 10. 06. péntek 13:53

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
ürmössy gergelyerstemakrogazdaságipari termelés

A váratlanul gyenge júliusi ipari termelés adatot követően, augusztusban már újra egy meggyőzőbb teljesítményt láthattunk. Míg júliusban az éves adatok stagnálást tükrözték, addig augusztusban 6,8%-kal nőtt az ipari kibocsátás. A havi változást tükröző adatok azt jelezték, hogy júniusban és júliusban is jelentősen csökkent az ipari kibocsátás, augusztusban viszont már újra növekedést mutattak. Az éves és a havi növekedési ütemek nagymértékű változékonyságát valószínűleg az okozza, hogy az autóipari gyártókapacitások milyen időközökkel állnak le, illetve indulnak újra. Véleményünk szerint a szeptemberi adat még nagy változékonyságot mutathat, viszont a harmadik negyedév végére stabilizálódhat az ipari teljesítmény és azt követően folytatódhat az év első felében látott fokozatos felívelés. Az év egészében 4-5% körül alakulhat az ipari termelés bővülése.

 
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS