SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem az euró bevezetése a legégetőbb kérdés a hazai gaz - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem az euró bevezetése a legégetőbb kérdés a hazai gazdaságot illetően
Samu János, a Concorde elemzési üzletág vezetője úgy véli, van pozitív hatása az euró bevezetésének, de nem ez az egyetlen út a fejlődéshez. A külföldi befektetéseket hazánkba a kiszámítható szabályozás, a jogbiztonság, a vállalkozásokat támogató intézményrendszer hozza el.
Megjelent: 2017. 10. 20. péntek 14:09

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Samu Jánosconcordeeuróeurózónaeuró bevezetéseeurópai uniófizetőeszköz

Magyarországnak erős kapcsolata van az eurózónával, hiszen sok külföldi cég van hazánkban, akik egymást közt euróban számolnak el. Ez viszont jogi kapcsolatot még nem jelent. Vita tárgyát képezi, hogy a függetlenséggel vagy a közös fizetőeszközzel jár-e jobban hazánk, és mikor jön el az euró bevezetésének ideális időpontja. 

Samu János, a Concorde elemzési üzletág vezetője úgy véli, hogy nagyobb a szabadságfoka egy átmenetileg önálló gazdaságpolitikának abban, hogy a jelenlegi közepes jövedelmi szintről felemelje az országot, mintha most vezetnénk be az eurót. Ezzel nem a teljes bevezetést utasítja el, hanem azt mondja, hogy ki kell használni a függetlenség adta lehetőségeket a felzárkózáshoz.

Jelenleg egy kétsebességes Eu van kirajzolódóban, ahol viszont sokan, így például a csehek is, inkább a mageurópához csatlakoznának. Hogy ez mennyire jelentene versenyhátrányt, a szakember válasza szerint befolyásoló erővel bírna ugyan, ám sokkal fontosabb, hogy kiszámítható jogi környezetet, a vállkozásokat támogató intézményrendszert alakítsunk ki.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS