SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Kedvezőbb hitelekről beszélt az MNB, a piac egylőre nem - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Kedvezőbb hitelekről beszélt az MNB, a piac egylőre nem vette komolyan
Enyhén meglepte a piacot a kedden megtartott MNB ülés. A jegybanki döntéshozók megpedzegették, hogy szeretnék a hozamgörbe hosszú végét is lejjebb látni. Ez a lépés csökkenheti a hosszabb kamatperiódusú hitelek kamatköltségeit. A piac nem reagált érdemben a közleményre egyelőre.
Megjelent: 2017. 10. 26. csütörtök 14:37

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Lencsés Gyularaiffeisenkamatokmnbforintkötvények

Kedden ülésezett a Magyar Nemzeti Bank, ahol nem történt számottevő lépés, úgy mint legutóbb, de a kommunikáció kis mértékben meglepte a piacot. Kiderült a közleményből, hogy a jegybankárok szeretnék a a hozamgörbe hosszú végét is lejjebb látni, mert drágának találják a hosszabb lejáratú jelzáloghiteleket. A piac egyelőre nem nyugtázta érdemben ezt az információt, inkább kivárja, míg a szavak helyére tettek lépnek.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS