SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jók az idei makrogazdasági mutatók, de ez a régióban to - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jók az idei makrogazdasági mutatók, de ez a régióban továbbra sem lesz elég
Gyorsuló GDP-növekedésről számolhatunk be az idei évben, a szezonálisan kiigazított növekedés 4,1%-os volt. Ez a szép teljesítmény viszont csak arra volt elegendő, hogy az újonnan csatlakozott tagállamok középmezőnyébe küzdjük föl magunkat. A versenytársak viszont erősödnek.
Megjelent: 2017. 12. 15. péntek 09:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
palócz évakopint-tárkimakrogazdasággdpnövekedéseurégióversenytársakv4

2017 harmadik negyedévében a GDP-növekedés üteme 3,9%-osra gyorsult az első negyedévi 4,2%-ról, miközben a szezonálisan kiigazított növekedés 4,1%-os volt. A GDP növekedésének harmadik negyedévi gyorsulása a termelési oldalon mindenek előtt a szolgáltatások ediig hiába várt dinalizálódásának tudható be. Az ipari hozzáadott érték dinamikájának javulása kevésbé látványos, és nagy részt a munkanaphatás eredménye.

Az Európai Uniós támogatásoktól való függés továbbra is nagy, a versenytársak növekedése is kitartóan növekszik. Az Eu-s pénzek még pár évig biztosan fűtik a gazdasági növekedést, addig viszont ki kell találni, hogy mi fogja pótolni a kieső pénzeket, hiszen 2016-ban láthattuk, hogy nagyon alacsony Eu-s támogatás esetén a saját gazdaságunk 2% körül teljesítményre képes csak, mondta el Plócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS