SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jövő héten lesznek még történések, amelyek alakíthat - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jövő héten lesznek még történések, amelyek alakíthatják a forint mozgását
A jövő héten két esemény is lesz még, amely érdemben befolyásolhatja a forint mozgását. Az egyik az MNB kamatdöntő ülése lesz, ahol a frissített inflációs jelentés, amely a szeptemberi előrejelzéstől erősen eltérhet. A másik érdekes adat a folyó fizetési mérleg egyenlege lesz.
Megjelent: 2017. 12. 15. péntek 16:30

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotp bankforintkamatemelésmnbmakrogazdaság

Októberben és novemberben is újabb lépéseket láthattunk az MNB-től, amelyekkel inflációs célja elérése felé törekszik. Ezen túl a piaci reakciók alapján azon kívánalmai is közelebb kerültek a megvalósuláshoz, hogy a rövid kamatlábak tartósan alacsonyan maradjanak, a hosszú kamatlábak pedig csökkenjenek. A legutóbbi kamatdöntés óta a jegybanki FX-swap állomány 1300 milliárd forint környékéről 1500 milliárd forint fölé emelkedett.


A fentiek fényében nem számítunk újabb bejelentésre, makrogazdasági előrejelzéseit ellenben frissíti majd a stáb, a legújabb inflációs jelentés formájában (csütörtökön lát napvilágot), mondta el Dunai Gábor, az OTP Bank elemzője. A banknál arra számítanak, hogy a szeptemberben publikált 2,5%-os inflációs előrejelzés jelentősen lefelé változik, míg a legutóbbi, 3,7%-os GDP-növekedési prognózis minimálisan felfelé módosulhat (2018-ra vonatkozó értékek). Mindezek alapján a jegybank elégedett lehet a közelmúlt piaci fejleményeivel, és rövid távon várhatóan nem készül újabb bejelentésre, tette hozzá a szekértő. Az OTP előrejelzése szerint a jegybanki alapkamat 2019 közepéig 0,9%, a három hónapos BUBOR 2019 tavaszáig 0% marad majd.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS