SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fokozatos gyengülés jellemezheti a forintot a 2018-as évb - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fokozatos gyengülés jellemezheti a forintot a 2018-as évben
2017-ben folytatódott az a néhány éve tartó trend a forintban, amit a gazdasági döntéshozók túl erősnek ítéltek meg. A régióban szigorodó monetáris politika 2018-ban rányomja majd a bélyegét a hazai fizetőeszközre és fokozatos 320-ig tartó gyengülés mehet végbe a forintban.
Megjelent: 2018. 01. 18. csütörtök 11:39

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Török Zoltánraiffeisenforintgyengüléskamatpolitika

A forint folytatta azt a viszonlag stabil árfolyampályát, ami a korábbi években kirajzolódott. Ezek a szintek túl erősnek bizonyultak a gazdasági döntéshozók szemüvegén keresztül, így vissza is terelték az árfolyamot a 310 körüli szintre. A forint jövőjét illetően fontos szempont a monetáris politika alakulása a régióban, ami egy szigorodó irányt vett. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője szerint, idén gyengébb, 320-as forintárfolyammal számolhatunk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS