SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Idén továbbra is marad az alacsony olajár, 50 dollár a f - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Idén továbbra is marad az alacsony olajár, 50 dollár a felső határ
Továbbra is marad a mostani nyomott olajár, maximum 50 dollárig emelkedhet a jegyzés. Ami a jövőt illeti, kérdéses, hogy mennyire tud a kereslet enyhíteni a kínálati többleten, de a reálgazdasági folyamatok nem támasztják alá, hogy 2017-ben drasztikus olajár emelkedés lenne.
Megjelent: 2016. 04. 27. szerda 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Blahó Leventeraiffeisenolajqatarkitermelésolajár

Továbbra is alacsony olajárakkal érdemes számolni, 35-45 dollár-os sáv közötti mozgás valszínű idén. A qatari tanácskozásban nem sikerült megállapodni a feleknek, ezért a kereslet-kínálati egyensúlyhiány továbbra is fenn fog maradni. Az öbölmenti országok egyre több olajat akarnak a felszínre hozni, piaci részesedési verseny folyik, amiből egyedül az Egyesült Államok nem veszi ki a részét. A 2017-es évvel kapcsolatban kérdéses, hogy mennyire tudja a kereslet felfutása csökkenteni a kínálati többletet. A mostani reálgazdasági növekedés egyenlőre nem támaszt alá egy drasztikus olajár növekedést - mondja Blahó levente, a Raiffeisen Bank elemzője.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS