SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Venezuela fürdik az olajban, de orvosi ellátás gyakorlati - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Venezuela fürdik az olajban, de orvosi ellátás gyakorlatilag nincsen
Nagyon mélyen gyökerező problémákkal küszködik Venezuela. Túlságosan az olajiparra épített az ország, miközben a gazdaság többi szegmense gyakorlatilag haldoklik. A mostani választást a demokratikus ellenzék nyerte meg, ami egy lassú változást előremozdíthat, de nem lesz könnyű.
Megjelent: 2016. 05. 10. kedd 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
dr. vogel dávidvenezuelagazdaságolajcsőd

Venezuelában komoly krízis van jelenleg, ami nem merül ki csupán egy gazdasági válságban. Ez a romló folyamat már a most regnáló elnök előtt elkezdődött, 99-ben, amikor Hugo Chavez hatalomra került. Ő egy nagyon markáns baloldali gazdaságpolitikát folytatott, államosítások kezdődtek meg és olyan szociális intézkedéseket vezetett be, amelyek igencsak megnövelték a népszerűségét. Ezeket az változtatásokat azért tudta meglépni, mert akkor az olaj világpiaci ára egy felívelő trendben tartózkodott. Inkább látszat intézkedéseknek voltak ezek, mert lényegi, stuktúrális változtatásokat, az ipar diverzifikálását nem hajtottak végre. Leépült az önellátás, még az a kicsi is, ami korábbról az országban maradt és inkább az import felé fordult az ország, amit később már nem tudtak finanszírozni.

 

Az egészségügyben is igen nagymértékű hiányok vannak, már nem tud az ország megfeleő orvosi ellátást biztosítani. Újranyitották a kolumbiai határt, ahol azok a betegek mennek át, akik abban reménykednek, hogy a szomszédban jobb egészségügyi ellátásban tudnak részesülni.

 

A legutóbbi választásokon az emberek, már nem a jelenlegi elnököt, Madúrót delegáló pártra szavaztak, hanem a demokratikus ellenzékre, aki így már kétharmados többséggel vesz részt a törvényhozásban. Ez a változás valamelyest elősegíti a fejlődést, ám az országban olyan mélyen gyökerező problémák vannak jelen, hogy nem lesz könnyű dolguk.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS