SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Meglepte a piacokat a FED jegyzőkönyve, akár már június - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Meglepte a piacokat a FED jegyzőkönyve, akár már júniusban emelhetnek a kamaton
A tegnap publikált FED jegyzőkönyv azt vetítette előre, hogy lehetséges, hogy már júniusban folytatja a kamatemelést az amerikai jegybank. Ez az infó meglepte a piacokat, mivel nem gondolták, hogy a brexit szavazás előtt elgondolkozik a kamatemelésen a Federal Reserve.
Megjelent: 2016. 05. 19. csütörtök 12:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbfedkamatemelésrészvénypiaccsökkenés

A legutóbb nyilvánosságra hozott FED jegyzőkönyv alapján az derült ki, hogy az amerikai jegybank akár már júniusban is emelhet az irányadó rátán. Erre nem számítottak a piacok, mivel azt hitték, hogy a jegybank nem reszkíroz meg egy ilyen kommunikációt a közelgő Brexit referendum előtt. A FED ugyanakkor azt hangsúlyozta, hogy a globális gazdasági környezet megengedő egy esetleges kamatemeléssel kapcsolatban. Egy ilyen lépés a részvénypiacokra negatív hatással lehet, tegnap már kis csökkenéssel reagáltak az indexek.

Csökkenéssel reagáltak a piacok a FED tegnapi jegyzőkönyvére

Már júniusban jöhet a FED kamatemelése
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS