SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Fed kamatemelése jó hatással lehet a kötvénybefektet - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Fed kamatemelése jó hatással lehet a kötvénybefektetésekre
A legfontosabb kérdés a következő hetekben. hogy emel-e kamatot a Fed vagy nem. A konszenzus az, hogy 2-3 kamatemelésnél nem lesz több. Ennek függvényében a piacok továbbra is emelkedhetnek. Kötvénybefektetést érdemes lehet eszközölni, akár 6-7%-os hozamokat is el lehet érni.
Megjelent: 2016. 05. 30. hétfő 13:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Tóth Andrásgeo professionalfedkamatemelésdollárkötvényhozamportfólióusa

Régóta lebegteti a FED a kamatemelést, az most a legizgalmasabb a történetben, hogy mikor és mekkora mértékben emelik majd kamatot Janet Yellen-ék. A tőzsdei teljesítményre egészen biztosan jelentős kihatással lesz a lépés, a piac most nagyon kíváncsi, hogy mi fog történni. A nagy befektetők úgy gondolják, hogy 2-3 kamatemelésnél nem lesz több idén, sőt, legfeljebb inkább kevesebb. A piacok mozgása inkább felfelé mehet a következő időszakban. Bár sokaknak ijesztő lehet, hogy a FED elkezdte "visszaszívni" azt a sok pénzt, amit előzőleg a mennyiségi lazító programjában kihelyzett, de ez a trendfordulat azt is bizonyítja, hogy az amerikai gazdaság újra tudott épülni az elmúlt években. "Sok kockázatra nem számíthatunk a nyáron, de azért majd komolyan oda kell figyelni a befektetési döntéseknél. Ha valaki nem akarja ezzel tölteni a nyarát, azoknak érdemes lesz a szakértőkre bízni a döntéseket" - hangsúlyzta Tóth András, a Geo Professional Portfolio Zrt. portfólió kezelője. A kötvénybefektetéseket még mindig érdemes lehet eszközölni, hiszen a hozamok relatív még mindig magasan vannak. Ha ezeket a kötvényeket jól választjuk meg, hosszú távon akár 6-7 százalékos hozamot is tudunk érni - emelte ki a szakember.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS