SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A hét második fele tartogat volatilitást a piacokon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A hét második fele tartogat volatilitást a piacokon
Jelenleg a piacon kivárás a mérvadó, a csonka hét miatt még nem pörgött fel a kereskedés. Ám a hét második fele sok meglepetést fog tartogatni. Lesz EKB kamatdöntő ülés, jön amerikai ADP munkaerő piaci adat és OPEC ülés is lesz. Addig is oldalazó mozgás várható a tőzsdéken.
Megjelent: 2016. 05. 31. kedd 11:28

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Horváth Istvánraiffeisen banktőzsdekivárásoldalazáskötvénypiacbuxeur/huf

A mai nap az első igazi kereskedési nap, mivel mind az USA-ban, mind pedig Angliában hétfőn szünetelt a tőzsde. Emiatt még nem találtak magukra a piacok, kivárás a jellemző. A hét második felében viszont elég sok fontos makroesemény várható. Az egyik ilyen az EKB kamatdöntő ülése és amerikából érkezik foglalkoztatottsági adat is. Lesz még a héten OPEC találkozó is Bécsben.

A részvénypiacok enyhe mínuszban vannak, ami a BUX árfolyamán is meglátszik

Az EUR/HUF 314 körül mozog jelenleg
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS