SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Ha a FED meglepi a piacokat egy korai emeléssel, jelentőse - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Ha a FED meglepi a piacokat egy korai emeléssel, jelentőset mehet felfele a dollár
Nagy meglepetést jelentene egy FED kamatemelés a közeljövőben, mivel a makrogazdasági környezet nem megfelelő a lépéshez. Az OTP elemzője szerint szeptemberben és decemberben lesz 20-20 bázispontos szigorítás. Amennyiben mégis meglépik most, az jelentős dollárerőt hozhatna.
Megjelent: 2016. 06. 10. péntek 16:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Dunai Gáborotp bankfedkamatemelésjanet yellenfomc

A jövő heti FOMC kamatdöntő ülésen több okból sem számítunk kamatemelésre.

Bár az elmúlt hetekben több Fed döntéshozó utalt ennek a lehetőségére, egyfelől, ahogy év elején a kínai gazdaságot övező kockázatok miatt halasztotta el a Fed kamatemelést, így most a június 23-ai brit kilépésről szóló népszavazás ad erre indokot, másfelől az amerikai gazdaság jelenlegi teljesítménye sem teszi elkerülhetetlenné az emelést. Bár az első negyedéves GDP-t felfelé revideálták és Q2-ben is a gazdaság további javulása várható, de a vegyes munkaerő-piaci adatok és az infláció alakulása sem teszik elengedhetetlenné a kamatemelést.

A kamat tartása esetén a dollár gyengülhet az euróval szemben, de jelentős mozgásra nem számítunk. Egy esetleges emelés ugyanakkor jókora meglepetés lenne és segíthetne áttörni az 1,11-es támaszt. Erre ugyanakkor kevés az esély.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS