SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nincsenek olyan pozícióban a jegybankok, hogy változtass - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nincsenek olyan pozícióban a jegybankok, hogy változtassanak a kamaton
A jegybankok hete lesz a mostani. A FED, a Bank of England és a Bank of Japan is most tartja kamatdöntő ülését. Nem valószínű, hogy bármelyik változtatni fog, jelenleg nincs meg az ehhez megfelelő helyzet. A FED kamatdöntését a jövő évre várják az elemzők.
Megjelent: 2016. 06. 14. kedd 16:18

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Blahó Leventeraiffeisen bankjegybankokfedbojbank of englandbrexit

Ez a hét a jegybankokról fog szólni, hiszen szerdán a FED, csütörtökön pedig az angol és a japán nemzeti bank tartja kamatmeghatározó ülését. Nem valószínű, hogy bármelyik is változtatna, egyrészt a Brexit miatt, másrészt nem lenne megfelelő az időpont egyiknek sem. A FED-nek múlt hónapban még lett volna esélye emelni az irányadó rátán, de a rossz munkaerőpiaci adatok, az infláció és több gazdasági folyamat lassulása szabotálta ezt a törekvést. A következő lehetőséget a kamatemelésre csak a jövőre datálja a piac. A brit jegybanknál nem valószínű bármi nemű változtatás és a japánok is inkább kivárnak nagy valószínűséggel.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS