SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Sokan nem folytatnák az Oroszországgal szembeni embargóka - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Sokan nem folytatnák az Oroszországgal szembeni embargókat
Hamarosan lejárnak az Oroszországgal kapcsolatos embargók, így Daniel Fried amerikai szankciófelelős végigturnézza Európa egy részét, hogy lobbizzon a meghosszabbításuk mellett. Ám nem minden ország ért egyet Amerikával, sokak exportja komoly kiesét szenved a szankciók miatt.
Megjelent: 2016. 06. 17. péntek 14:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
inotai editfigyelőoroszországembargómagyarország

Jött, látott, de nem tudni, hogy meggyőzött-e valakit Daniel Fried, az amerikai kormány Oroszország elleni szankciókért felelős koordinátora. Fried olyan váratlanul érkezett Budapestre, hogy a külügyben hirtelen nem találtak senkit, aki fogadta volna. Szijjártó Péter épp Prágában volt a V4-ek találkozóján, ahol mellesleg épp a korlátozásokról egyeztetett, más külügyes pedig valamiért nem akadt. Végül Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter ugrott be, de lapunk úgy tudja, hogy a Miniszterelnökségről Takács Szabolcs európai uniós ügyekért felelős államtitkárt is sikerült rávenni egy találkozóra. Fried információnk szerint Budapest mellett Pozsonyt, Prágát és Bécset is felkereste, hogy igyekezzen meggyőzni a kifelé kacsingató államokat az Oroszország elleni szankciók helyességéről. Az európai egységfront már rég a múlté és nem csak a térségünkben. A francia parlament nem kötelező érvényű határozatban meg is szavazta a korlátozások felmondását, az olaszok pedig már decemberben annyira berágtak, hogy Matteo Renzi kormányfő leváltotta uniós nagykövetét, amiért belement a büntetőintézkedések automatikus meghosszabbításába.

 

A teljes cikket megtalálja a Figyelő 24. számában
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS