SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nézzük, hogy a kötvénypiac miként reagált a Brexitre - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nézzük, hogy a kötvénypiac miként reagált a Brexitre
A részvénypiacok esése mellett fontos megemlíteni, hogy a kötvények hogyan mozogtak, hiszen ezek az eszközök sok embert érintenek közvetetten. A fejlett piacok kötvényei is jelentősen estek, például német és az amerikai államkötvény hozama is lejjebb került.
Megjelent: 2016. 06. 29. szerda 13:52

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Csendes Balázsfhb bankkötvénypiacbrexit

Az elmúlt időszakban a sajtó tele volt azzal, hogy a Brexit miatt mekkora esést szenvedtek el a részvénypiacok. Ám a kötvények piacára is érdemes odafigyelni, mivel közvetetten ehhez van köze a legjobban a lakosságnak, nyugdíjpénztárak, befektetési alapok, biztosítokon keresztül. A szavazás előtt igen optimista hangulat látszott, mivel a maradás pártiak voltak előnyben, így a hozamok csökkentek. Amikor kijött a váratlan eredmény, ott a fejlett piacokon jelentős esést láttunk. A német 10 éves államkötvények 0,1%-os plusz hozamból, 0,1%-os mínuszba fordult. A magyar kötvénypiacon a pénteki nyitásban egy 25-30 pontos növekedést láthattunk, az EU-s periféria kötvények is feljebb kerültek kisebb-nagyobb mértékben. A nagy jegybankok mind nyilatkoztak abban az ügyben, hogy szükség esetén megfeleő likviditást biztosítanak a piacon.

A német államkötvény a pénteki napon jelentősen esett

Az amerikai államkötvény is megszenvedte a britek kilépését

Magyarország állampapírjain a pénteki nyitásban 25-30 pontos emelkedést láthattunk
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS