SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Tartós negatív reálkamatra készülhetünk hosszútávon - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Tartós negatív reálkamatra készülhetünk hosszútávon
Jövőhét csütörtökön érkezik az USA-ból inflációs adat, ami a FED kamatemelési szándékai miatt érdekes. Az amerikai jegybank vezetőinek jelzése azt mutatja, hogy hosszútávon egy tartós negatív reálkamat környezetre kell felkészülnünk az egész világban.
Megjelent: 2016. 07. 08. péntek 15:46

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
eppich győzőotpinflációfedjegybankkamat

A jövőhéten fogják publikálni az USA beli inlfációs adatokat. Jelenleg körülbelül 1%-on áll az amerikai irányadó ráta, ez a historikusan nagyon alacsony szinten tartózkodó nyersanyagárakra és az elmúlt két évben jelentősen erős dollár árfolyamra vezethető vissza. A legutóbbi FED döntést követően, a döntéshozók hosszútávú kamat várakozásai jelentősen csökkentek 3%-ra, ami azt mutatja, hogy Yellen-ék, egy tartósan negatív reálkamat környezetet jósolnak az egész világra. Ami azt jelentősen fogja befolyásolni mind a pénzügyi megtakarításainkat, mind pedig a pénzügyi eszközalokációs döntéseket a közeljövőben.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS