SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Fokozódik a feszültség az olasz bankoknál, ma jönnek a - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Fokozódik a feszültség az olasz bankoknál, ma jönnek a stressztesztek eredményei
A jegybankok hete volt a mostani, de érdemi változást egyik sem eszközölt. Ami fontos esemény lesz a mai nap, az a banki stressztesztek eredménye, amely az olasz bankszektor szempontjából lesz fontos. Valószínűleg lesznek olyan pénzintézetek, akik nem fognak átmenni a vizsgán.
Megjelent: 2016. 07. 29. péntek 15:20

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
pellényi gáborotpfedbojjegybankokboeolaszországstressztesztbankszektor

Jövőhéten tart a Bank of England kamatdöntő ülést, ahol az elemzők véleménye szerint egy 25 bázispontos kamatvágást fognak végrehajtani. Ha sor kerül az eszközvásárlási program kibővítésére, akkor az erősebb font gyengüléssel és brit hozamcsökkenéssel járna. A többi jegybank esetében a kivárás volt a mérvadó, mind a FED, mind pedig a Bank of Japan tartotta a kamatot. Ma este lesz egy fontos mozzanat, az európai bankfelügyelet megjelenteti a stressztesztjeinek az eredményeit, ami főleg az olasz bankrendszer esetében lesz fontos. Jelentősek az aggodalmak, hogy milyen az olasz bankok tőkehelyzetet. A várakozások szerint lesz néhány bank nem fog jól vizsgázni, ők intenzíven fognak azon dolgozni, hogy hogyan tudnák növelni a tőkéjüket.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS