SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Hamarosan akár az államkötvények 50%-a kerülhet a japá - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Hamarosan akár az államkötvények 50%-a kerülhet a japán jegybankhoz
A japán állampapírpiac régóta foglalkoztatja a befektetőket, mivel az ország GDP arányos államadóssága elég dinamikusan növekszik, így a jegybank belehúzott az eszközvásárlásba. Ha a tendencia így folytatódik, akkor a BoJ az államkötvények 50%-át is birtokolni fogja.
Megjelent: 2016. 08. 08. hétfő 10:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Kovács Mátyáskh alapkezelőjapán gazdaságkötvényhozamjenboj

Japán GDP arányos államadóssága jelenleg a GDP közel 230%-ára rúg és nagyon dinamikusan növekszik. Jelenleg az Bank of Japan a japán államkötvények 30%-át birtokolja és ha ez a tendencia tovább folytatódik és érvényben marad az eszközvásárlási program, akkor fél évtized alatt ez 50%-ra emelkedhet. Ez ezt jelenti, hogy a jegybank közvetett módon finanszírozza a költésvetést. Az a kérdés, hogy a kölségvetés vissza tudja-e fizetni ezeket a kötvénylejáratokat a jegybanknak. Könnyen lehet, hogy a Bank of Japan elengedi ezt az adósságot és valamilyen formában adósságleírásra kerül sor. Ez a helyzet bizonytalan sorsot ígér a Jen árfolyamára és a kötvényhozamokra nézve. Vélhetően, ha megvalósul az adósságleírás, akkor a japán fizetőeszköz óriási mértékben értékelődhet le.

A japán államkötvények 30%-át birtokolja jelenleg a Bank of Japan

Jelentős esés következhet be a jen árfolyamában, ha megvalósul az adósságleírás
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS