SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A Jackson Hole-i konferencia fontos lesz a befektetők szám - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A Jackson Hole-i konferencia fontos lesz a befektetők számára
A jövőhét egy lényeges eseménye a Jackson Hole-i konferencia lesz, ahol a FED jegybankárjai, főleg Janet Yellen nyilatkozni fognak. A gyenge GDP adatok miatt az amerikai jegybankárok kezében van még fogódzkodó avval kapcsolatban, hogy korai lenne az idei kamatemelés.
Megjelent: 2016. 08. 19. péntek 16:28

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
eppich győzőotpfedjackson holejanet yellen

Jövőhét tartják Jackson Hole-ban a jegybankári konferenciát, ahol lényeges információkat tudhanak meg a befektetők a FED döntéshozói, kiváltképp Janet Yellen kommunikációjából. A FED dilemmája az, hogy az amerikai munkaerőpiac egyre jobb állapotban van, ugyanakkor a GDP adatok az elmúlt pár negyedévben gyengélkedést mutattak, ami a kamatemelés szkeptikus jegybankárok malmára hajtja a vizet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS