SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Nem szerencsés a Fed változékony kommunikációja - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Nem szerencsés a Fed változékony kommunikációja
Az elmúlt egy évben a FED eléggé rapszodikusan kommunikált, egyik pillanatban elodázta, másikban pedig belengette a közelgő kamatemelést. Ennek a viselkedésnek az lehet az oka, hogy az amerikai jegybank több elvárásnak akar megfelelni. Ez a kommunikáció káros is lehet a piacra.
Megjelent: 2016. 09. 01. csütörtök 14:00

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Pleschinger Gyulamkbfedkommunikációkamatemelés

Az elmúlt egy év során a Fed kommunikációja eléggé szangvinikusra sikerült. Az év elején az amerikai jegybank visszafogta a kamatemelési várakozásokat utalva a lassuló világgazdaságra. Sokak meglepetésére tavasszal viszont ismét belengetett egy nyári kamatemelést. Aztán ismét galamblelkű kommunikációra váltottak Yellen-ék a brexit és a gyenge amerikai munkaerőpiaci adat után. Most ismét meglepő fordulattal jöttek elő az elmúlt egy-két hétben, miszerint ismét napirenden lesz a monetáris lazítás kérdésköre. Pleschinger Gyulával, az MKB igazgatójával vizsgáltuk meg ennek a kommunikációnak az okait és hatásait.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS