SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
A kétarcú amerikai gazdaság megint eltolta magátol a kam - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

A kétarcú amerikai gazdaság megint eltolta magátol a kamatemelés idejét
Míg Jackson Hole után mindenki a közelgő amerikai kamatemelésre számított, úgy látszik, hogy Amerika nem érett még meg az idei monetáris lazításra. Az amerikai gazdaság meglehetősen kétarcú, egyrészt van egy nagy fogyasztás bővülés, másrészt a többi szektor alulteljesít.
Megjelent: 2016. 09. 08. csütörtök 14:20

SZAKÉRTŐ

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
Wéber Tamásmkbusagazdasággdpbmikamatemelésfed

A nemrégiben megrendezett Jackson Hole-i konferencián a FED vezetői meglehetősen olyan hangnemet ütöttek meg, amely egy hamarosan bekövetkező kamatemelés malmára hajtja a vizet. Azóta azonban olyan makroadatok, köztük a szolgáltatói és az ipari beszerzési menedzser index láttak napvilágot, amelyek eltolták a kamatemelés esélyét. Igencsak kétarcú az amerikai gazdaság, egyrészt van egy erőteljes fogyasztásbővülés, ugyanakkor a többi szektor viszont elég rosszul teljesít és lefele húzza a GDP-t.

A rendkívűl rosszul alakult BMI adatok miatt eltolódni látszik az amerikai kamatemelés

A csúszó kamatemelés leginkább a vállalati kötvényeknek kedvező
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS