SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Jövő héten ül össze a magyar, a japán és az amerikai - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Jövő héten ül össze a magyar, a japán és az amerikai jegybank testülete
A jövő hét a jegybankok nagy hete lesz, ugyanis az MNB, a japán jegybank és az amerikai jegybank döntéshozó testülete is ülésezik, a piac várja döntéseket.
Megjelent: 2016. 09. 16. péntek 15:00

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
otpeppich győzőfedjapán jegybankmnb

A jövő hét a jegybankok nagy hete lesz, ugyanis az MNB, a japán jegybank és az amerikai jegybank döntéshozó testülete is ülésezik. A sort a hazai jegybank kezdi itt a publikálásra kerülő új inflációs döntés mellett a legfontosabb esemény az lesz, hogy az MNB bejelenti, hogy mekkora összegben kívánja limitálni a jelenlegi három hónapos futamidejű irányadó eszköznek a mennyiségét. Ezzel a jegybanknak az a célja, hogy az a pénz, amit jelenleg a kereskedelmi bankok a jegybanknál parkoltatnak, más piacokra áramoljanak ki.

 

Ez követően a japán jegybank ülésezik, amitől azt várják, hogy kicsit újraszabják a monetáris politikáját. Az elemzők várnak egy kisebb mértékű kamatcsökkentést, de az igazi piacmozgató hatása nem ennek lesz, hanem az eszközvásárlási programok belebegtetett átalakításának. A japán jegybank azt tervezi, hogy a jelenleg vásárolt állampapírok furtamidejét lerövidíti és mindez egy kamatcsökkentéssel megspékelve a rövid japán hozamok további érdemi csökkenését eredményezheti, amely valószínűleg gyengti a jent.

 

A FED is jövő héten ülésezik, és sokan egy következő kamatemelést várnak, ugyanakkor azt láthatjuk, hogy a legutóbb beérkezett legfontosabb konjunktúra adatok mind a gazdaság lassulásáról árulkodnak, így kérdésessé válik, hogy az amerikai jegybank hogyan látja ezeket a rövid távú folyamatokat és hogy továbbra is fönntartják-e a véleményüket, miszerint a várakozásoknál hamarabb is jöhet is jöhet a következő kamatemelés.

Japán jegybank irányadó rátája 2012-2016 között
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS