SELECT v.*, v.category_id, IF(s.title is null, c.title, s.title) as category, desc_short , c.title as mainCategory, UNIX_TIMESTAMP(showtime) as rawshowtime, tps.id as topic_id , tps.image as topic_image, tps.title as topic_title, tps.text as topic_text FROM video v LEFT JOIN topics tps ON (v.topic_id = tps.id) JOIN category as c ON (c.id=category_id) LEFT JOIN category as s ON (s.id=subcategory_id) WHERE v.url = :url AND status_id=1 AND showtime<=NOW() ORDER BY showtime DESC
Népszerűbbek lehetnek a kockázatosabb befektetések, a do - (videó)

Extra funkciókért lépj be!

Népszerűbbek lehetnek a kockázatosabb befektetések, a dollár erősödhet
2% fölötti infláció esetén kevésbé lesznek előnyösek a lakossági típusú befektetések, ami a magyar tőzsde és az ingatlanpiac fele hajthatja a befektetőket. A hazai fizetőeszközben is lesznek jó vételi alternatívák az euróval, de főleg a dollárral szemben.
Megjelent: 2016. 09. 19. hétfő 11:30

KÖVESS MINKET ITT IS!

Hírlevél
A hét legütősebb videói

Érdekel ?

INFORMÁCIÓT KÉREK
Visszahívunk, amikor Neked alkalmas.
szántó andrásequilorinflációmnbforintdolláreuró

Szántó András, az Equilor Befektetési Zrt. lakossági üzletág igazgatója szerint jövőre 2-2,5 százalék is lehet Magyarországon az infláció, ami a kockázatosabb befektetések felé terelheti a befektetőket. A szakértő szerint az euró továbbra is a 307-315 forint közötti sávban maradhat, a dollár azonban az amerikai kamatemelés miatt tartogathat meglepetéseket, és a jelenlegi 275 forintos árfolyam akár 300-310 forintig is elmehet.
Beágyazás

Ezzel az embed kóddal a weboldaladba illesztheted a videót
Embed kód méretezés: px px

RENDEZVÉNY

RENDEZVÉNY RÉSZLETEI

VISSZAHÍVÁS